Om oss

Hjem / Om oss

Schibsted

Distribusjon

Rett produkt – i rett postkasse – til rett tid!

Schibsted Distribusjon AS utfører distribusjon av aviser, netthandelspakker, frokostprodukter, magasiner og reklame til de fleste husstander i Hordaland, Rogaland, Oslo samt områdene Follo, Asker og Bærum. Hovedkontoret ligger i Oslo. Selskapet eier Schibsted Distribusjon Vest AS (100%), Schibsted Distribusjon Øst AS (100%), Helthjem Netthandel AS (66%), Helthjem Mediapost AS (50%), Morgenlevering AS (60%) samt teknologiselskapene Distribution Innovation AS (60%) og Zoopit (75%).  Selskapet er en del av det nasjonale distribusjonsnettverket helthjem.

Gjennom helthjem-nettverket dekkes store deler av Norges husstander av distribusjonsselskapene i Schibsted, Amedia og Polaris. Nettverket er en stor og konkurransedyktig aktør i det norske distribusjonsmarkedet innenfor ‘last mile’ av aviser, småpakker og magasiner. Selskapet har også en transportvirksomhet som står for transporten av produktene fra de forskjellige pakkeriene til forhandlere og distribusjonsselskap.

Schibsted Distribusjon Vest AS har hovedkontoret i Bergen med avdelingskontor i Sandnes. Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk i Vestland og Rogaland. Med få unntak er alle de nasjonale, regionale og lokale avisene en del av vår kundeportefølje. I tillegg distribuerer selskapet også et stadig økende antall netthandelspakker fra Helthjem Netthandel og bakervarer/frokostpakker for Morgenlevering. Utover dette distribueres det magasiner, ukeblader og ADR for Helthjem Mediapost og kommersielle og redaksjonelle bilag for mediehusene. Distribusjonen utføres hver morgen fra mandag til lørdag. Selskapet utfører også et økende antall hjemleveringer av matvarer på dag- og kveldstid for våre kunder.

I 2020 distribuerte Schibsted Distribusjon Vest i snitt 220.000 eksemplarer per dag til mottagere av aviser, magasiner, ADR, netthandelspakker og frokostprodukter. Det ble også distribuert aviser for løssalg til alle forhandlere i våre regioner.

Schibsted Distribusjon Vest har 60 ansatte inkl. egne distributører. I tillegg er det leverandøravtaler med ca. 250 selvstendige næringsdrivende som er knyttet til oppdrag innen transport og distribusjon. Omsetningen i 2020 var på 360 mill. kroner.

Schibsted Distribusjon Øst AS har hovedkontoret på Skøyen med regionskontorer på Ryen og på Høvik. Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk i Oslo, Asker, Bærum og i Follo. Selskapet distribuerer de fleste av de nasjonale, regionale og lokale avisene i Norge. I tillegg distribuerer selskapet også et stadig økende antall netthandelspakker fra Helthjem Netthandel og bakervarer/frokostpakker for Morgenlevering. Utover dette distribueres det magasiner, ukeblader og ADR for Helthjem Mediapost og kommersielle og redaksjonelle bilag for mediehusene.

Distribusjonen utføres hver morgen normalt før kl. 06:00 syv dager i uken.

I 2020 distribuerte Schibsted Distribusjon Øst i snitt 170 000 produkter per dag til mottagere av aviser, magasiner, ADR, netthandelspakker og frokostprodukter.

Schibsted Distribusjon Øst har ca. 900 ansatte. Omsetningen i 2020 var på 310 mill. kroner.

Logistikkavdelingen i Schibsted Distribusjon har sitt utgangspunkt i forhandlerdistribusjon av VG og Aftenposten og eksterne kunder, samt transport fra trykkeriene til distribusjonsselskapene. Totalt dekkes mer enn 8 000 forhandlere i Norge og det er ca. 300 biler på veien i døgnet. Avisdistribusjon stiller høye krav til raske leveringstider og høy leveringspresisjon; en tjeneste som også tilbys eksterne kunder med behov for frakt av andre produkter.

Vi tilbyr landsdekkende logistikkløsninger innen;

  • Forhandlerdistribusjon av aviser og printprodukter
  • «In night express» for B2B-markedet
  • Løsninger for distribusjon og hjemlevering til privatkunder i helthjem-nettverket.

Ta kontakt med oss for en hyggelig logistikkprat og et godt tilbud.