«Schibsted Distribusjon leverer
der ingen andre leverer så da var
det bare å slå til, og det angrer
vi ikke på!»

Året var 1958 og et eventyr var i ferd med å starte. Etter flere år som baker i Oslo var Egil Gjengedal klar til å realisere den store drømmen. Han ville etablere et eget bakeri som var lokalisert på Gol. Etter ti år som leietaker av Storla’s bakeri, fikk ekteparet Egil og kona Ragnhild, endelig mulighet til å realisere sitt eget bakeri. I dag er det sønnene Ole Gjengedal og hans bror, Hans Gjengedal som eier og driver Gol Bakeri og Konditori. Bakeriet er nå hovedleverandør til NorgesGruppen i Hallingdal og Valdres. De har også et tett samarbeid med Bakehuset, som er Norges største Bakerikjede.

En liten prat med Gol Bakeri

Personlig kontakt med våre kunder er en selvfølge hos oss i Schibsted Distribusjon. Vi strekker oss langt for å finne optimale løsninger og da er det ekstra hyggelig når vi lykkes og våre kunder er fornøyde. Samtidig skal vi alltid etterstrebe å bli bedre. Gol Bakeri er hovedleverandøren til NorgesGruppen i Valdres og Hallingdal og vi i Schibsted Distribusjon leverer varer daglig for dem.

Vi har tatt en prat med gjengen på bakeriet for å høre hvilke tilbakemeldinger de har til oss.

 • Hvorfor valgte dere Schibsted Distribusjon som deres distributør?
  – Vi trengte noen til å kjøre strekningen fra Ryfoss til Tyinkrysset, det var det ingen andre enn dere som kunne så da var det bare å slå til.

 • Hvordan hadde dere hørt om Schibsted Distribusjon?
  – Vi kjente selvfølgelig til Schibsted-navnet, men visste ikke at dere også drev med distribusjon. Det er en trygghet å velge noen med store muskler i markedet og som vi vet er seriøse.

 • Nå har vi vært deres distributør i over ett år, hvordan synes dere samarbeidet går?
  – Vi er veldig fornøyde. Alt går «smooth». Vi har ikke tid til å levere varene selv og når dere gjør det så går det hele av seg selv, 6 dager i uken, bekymringsfritt.

 • Er det noe dere skulle ønske vi var bedre på?
  – Nei, det er i grunnen ikke det. Dere er lette å få tak i skulle det være noe, vi får personlig oppfølging så nei – per i dag har vi bare ros.

Schibsted Distribusjon Vest
Jordalsveien 37
5105 Eidsvåg i Åsane

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Logistikk
Toveien 19
1540 Vestby

E-post: logistikk@schibsted.com
Telefon: +47 22 00 00 33


Org.nr.: 986 467 742

Schibsted Distribusjon Vest avd. Sandnes
Forusbeen 248
4312 Sandnes

E-post: logistikk.vest@schibsted.com
Telefon: +47 464 18 888

Org.nr.: 986 467 742