Distribusjon Vest

Hjem / Dekningsområde / Distribusjon Vest

Rett produkt – i rett postkasse – til rett tid!

Schibsted Distribusjon Vest AS har hovedkontoret i Bergen med avdelingskontor i Sandnes. Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk i Vestland og Rogaland. Med få unntak er alle de nasjonale, regionale og lokale avisene en del av vår kundeportefølje. I tillegg distribuerer selskapet også et stadig økende antall netthandelspakker fra Helthjem Netthandel og bakervarer/frokostpakker for Morgenlevering. Utover dette distribueres det magasiner, ukeblader og ADR for Helthjem Mediapost og kommersielle og redaksjonelle bilag for mediehusene. Distribusjonen utføres hver morgen fra mandag til lørdag. Selskapet utfører også et økende antall hjemleveringer av matvarer på dag- og kveldstid for våre kunder.

I 2020 distribuerte Schibsted Distribusjon Vest i snitt 220.000 eksemplarer per dag til mottagere av aviser, magasiner, ADR, netthandelspakker og frokostprodukter. Det ble også distribuert aviser for løssalg til alle forhandlere i våre regioner.

Schibsted Distribusjon Vest har 60 ansatte inkl. egne distributører. I tillegg er det leverandøravtaler med ca. 250 selvstendige næringsdrivende som er knyttet til oppdrag innen transport og distribusjon. Omsetningen i 2020 var på 360 mill. kroner.

Dekningsområde Distribusjon Vest

Schibsted Distribusjon Vest utfører mange ulike distribusjonsoppdrag i vår geografi som dekker fylkene Hordaland, Rogaland, Vest-Agder og noen kommuner i Aust-Agder. Ved å klikke på fylke og kommune kan du se antall husstander vi kan nå med ditt produkt

Antall husstander:
319553
Husstander som ikke er reservert for reklame:
187486

Fylker valgt:

  • Alle fylker

Kommuner valgt:

  • Alle kommuner

image/svg+xml Generated with Qt