Distribusjon Øst

Hjem / Dekningsområde / Distribusjon Øst

Rett produkt – i rett postkasse – til rett tid!

Schibsted Distribusjon Øst AS har hovedkontoret på Skøyen i Oslo med regionskontorer på Ryen og på Høvik. Vi er en del av det nasjonale nettverket Helthjem.

Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk i Oslo og store deler av Akershus og er den største avisdistributøren i sitt dekningsområde. Med få unntak er alle de nasjonale, regionale og lokale avisene en del av vår kundeportefølje. Distribusjonen utføres hver morgen normalt før kl. 06:00 syv dager i uken. I tillegg distribuerer selskapet både kommersielle og redaksjonelle bilag samt et økende antall produkter i et nasjonalt samarbeid med Helthjem Mediapost og Helthjem Netthandel. Utover dette distribuerer vi daglig bakervarer og frokostpakker for morgenlevering.no

 

Dekningsområde Distribusjon Øst

Schibsted Distribusjon Øst utfører mange ulike distribusjonsoppdrag i vår geografi som dekker kommunene, Oslo, Asker, Bærum, Vestby, Ski, Ås, Frogn, Nesodden, Oppegård og deler av Enebakk. Ved å klikke på fylke og kommune kan du se antall husstander vi kan nå med ditt produkt.

Antall husstander:
501582
Husstander som ikke er reservert for reklame:
357977

Fylker valgt:

  • Alle fylker

Kommuner valgt:

  • Alle kommuner

image/svg+xml Generated with Qt